Vali Çakacak, İnönü'de

Çeşitli programlara katılmak için İnönü İlçesine giden Vali Özdemir Çakacak, İnönü Şehit Ali İhsan Aydın İlkokulu’nu ziyaret etti.

Vali Çakacak, İnönü'de
25 Mayıs 2018 Cuma 10:19

Okul Müdürü Adem Oğuş’tan bilgi alan Vali Çakacak, okulun sınıflarını gezerek öğrencilerle sohbet etti, öğrencilere günün anısına çeşitli hediyeler verdi.

Vali Çakacak, daha sonra okulun öğretmenleriyle bir araya geldi. Öğretmenlik mesleğinin kutsal bir görev olduğunu kaydeden Vali Çakacak, İnsanların bulundukları mevkilere ve makamlara öğretmenleri sayesinde geldiğini kaydetti.

İnsanlarımızın en iyi şekilde yetiştirilmesini ve onların iyi bir eğitim almalarını sağlayan öğretmenlerin çok değerli olduğunu dile getiren Vali Çakacak, “Çocuklarımızın, gençlerimizin iyi yetiştirilmesinde, faydalı bir insan olmasında öğretmenlerimizin önemli görevi vardır. Öğretmenlik mesleği fedakârlık isteyen kutsal bir görevdir. Sizler bizim geleceğimize yön verecek çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirerek, vatana ve millete faydalı birer insan haline getiriyorsunuz.” şeklinde konuştu.

Zaman zaman okul ziyaretleri gerçekleştirdiğini, öğretmen ve öğrencilerle yakından ilgilendiğini söyleyen Vali Çakacak, “Çocuklarımıza sevgiyi ve saygıyı öğretmeli, onların insanlara sevgi penceresinden bakmasını sağlamalıyız.” dedi.

Öğretmenlerle bir süre sohbet eden Vali Çakacak, daha sonra okuldan ayrıldı. Vali Çakacak’a bu ziyaretlerinde; İnönü İlçe Kaymakamı Mustafa Taş, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Uysal Ağaoğlu, İl Emniyet Müdürü Engin Dinç ve İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen de eşlik etti.

Vali Çakacak, İnönü İlçesinde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Çeşitli ziyaret ve programlarda bulunmak üzere İnönü ilçesine giden Vali Özdemir Çakacak, ‘Vatandaşlarla Buluşma Muhtarlar Toplantısı’na başkanlık etti.

İnönü İlçe Kaymakamlığı tarafından organize edilen ‘Vatandaşlarla Buluşma Muhtarlar Toplantısı’na başkanlık eden Vali Özdemir Çakacak, devletin imkânlarından herkesi yararlandırmaya çalıştıklarını söyledi.

Toplumun huzur ve güven içerisinde yaşaması için vatandaşların birlik ve beraberlik içerisinde olması gerektiğini vurgulayan Vali Çakacak, toplantıda yaptığı konuşmada, zaman zaman yapılan bu toplantılarla istek ve temennileri dinleme fırsatı bulduklarını ve kaliteli hizmetin vatandaşa daha çabuk ulaştırılması için daire müdürleri ile muhtarları bir araya getirdiklerin söyledi.

Vatandaşlarımızın sosyo-ekonomik ve kültürel yaşam kalitesini arttıracak olan çalışmalara büyük önem verdiklerini bildiren Vali Çakacak, gelen istek ve taleplerinin toplantıda bulunan kurum amirlerince inceleneceğini ve yerinde getirileceğini ifade etti.

Vali Çakacak’ın başkanlık ettiği toplantıya; Vali Yardımcısı İsmail Soykan, İnönü Kaymakamı Mustafa Taş, İnönü Belediyesi Başkan Vekili Tahsin Çelik,  İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Uysal Ağaoğlu, İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, Orman Bölge Müdürü Recep Temel, İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, İl Müftüsü Bekir Gerek, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Hasan Yoldaş, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erkan Alkan, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.