Vali Çakacak, Eskişehir Ticaret Borsası Yönetimini kabul etti

Vali Özdemir Çakacak, geçtiğimiz ay yapılan genel kurul seçimi sonrası yönetim kurulu başkanlığına yeniden seçilen Eskişehir Ticaret Borsası Başkanı Ömer Zeydan’ı, Meclis Başkanı Hasan Öztürk’ü ve beraberlerindeki yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Vali Çakacak, Eskişehir Ticaret Borsası Yönetimini kabul etti
22 Mayıs 2018 Salı 14:05

Tarım ve hayvancılık alanlarında, bölge için yapılan yatırımlara ve çalışmalara her zaman destek olmaya çalıştıklarını ifade eden Vali Çakacak, ziyaretten duyduğunu memnuniyeti ileterek, Eskişehir Ticaret Borsası’nın şehrin gelişmesine ve kalkınmasına büyük katkı sağladığını söyledi.

Başkan Zeydan yönetiminde, göreve yeniden seçilen kurul üyelerine “hayırlı olsun” temennisinde bulunan Vali Çakacak,  ilimizdeki tarımsal ve hayvansal üretimin değer kazanması noktasında, Eskişehir’e önemli projeler kazandırmak için hizmet veren Ticaret Borsası yeni yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

Ayrıca Vali Çakacak, Ticaret Borsası Başkanı Ömer Zeydan’ın Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, tebriklerini iletti.

8 meslek grubunun tamamını alarak tekrar güven tazelediklerini dile getiren Başkan Zeydan ise, başarılı bir dönemi geride bıraktıklarını, yeni dönemde de Borsa ve üyeleri adına planlayıp hazırlıklarını projeleri hayata geçirmek istediklerini söyledi.

Yönetim kurulu üyelerini tek tek tanıtan Başkan Zeydan, ziyareti kabulden dolayı Vali Çakacak’a teşekkürlerini sundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.