Ülkücüler birlik ve beraberlik konserinde buluştu

Eskişehir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından her yıl gerçekleştirilen birlik ve beraberlik konseri bu yıl da düzenlendi.

Ülkücüler birlik ve beraberlik konserinde buluştu
25 Şubat 2017 Cumartesi 15:49

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfınca her yıl gerçekleştirilen birlik ve beraberlik konseri, bu yıl kapalı spor salonunda gerçekleşti. Düzenlenen geceye, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Klavuz, MHP İl Başkanı Kadir Bıyık, Ülkü Ocakları İl Başkanı Yasin Yumrukaya ve binlerce üye katıldı. Ayrıca açışı yapılan yeni hizmet binasının da hizmete girmesinden dolayı ayrı bir anlamı içeren konser, açılış konuşmalarının ardından mehter takımının çaldığı marşlarla başladı. İzleyicilere unutulmaz anlar yaşatan mehter takımı, çaldığı bazı parçalara seyirciler de eşlik etti.Daha sonra sahneye çıkan sevilen sanatçı Ali Kınık, salonu dolduran yaklaşık 10 bin seyirciye Ali Ayşe’yi Seviyor, Neredesin Reis, Ağla Memleketim gibi şarkılarla dinleyicilerine unutulmaz anlar yaşattı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Ali Kınık, salondakiler tarafından ayakta alkışlandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.