TEPEBAŞI’NDA YÜZME BİLMEYEN KALMAYACAK!

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ın sıklıkla dile getirdiği, “Tepebaşı bölgesinde başta çocuklar olmak üzere yüzme bilmeyen kalmayacak” sözü gerçek oluyor.

TEPEBAŞI’NDA YÜZME BİLMEYEN KALMAYACAK!
31 Ocak 2018 Çarşamba 11:57



Mustafa Kemal Atatürk Spor Tesisleri Su Sporları Merkezi’ni Eskişehirlilerin hizmetine kazandıran Tepebaşı Belediyesi, tüm çocukların faydalanması adına çalışmalarına aralıksız biçimde devam ediyor. Çalışmalar kapsamında ilçe genelindeki Tepebaşı Belediyesi Belde Evleri’nde düzenlenen çeşitli eğitimlere katılan çocuklar, Mustafa Kemal Atatürk Spor Tesisleri Su Sporları Merkezi’ni ziyaret ediyor. Farklı mahallelerden gelen ve daha önce hiç yüzmemiş olan çocuklar, merkezi tanımalarının yanı sıra yaz döneminde de Tepebaşı Belediyesi’nin sağladığı ulaşım imkanları ile merkeze gelerek yüzmenin keyfine varacak. Bu kapsamda yaz döneminde 3 ay boyunca merkezden faydalanacak Çukurhisar, Fevzi Çakmak, Muttalip ve Gazipaşa Belde Evlerinden toplam 80 çocuk, merkezi ziyaret ederek tanıma fırsatı buldu.


Tepebaşı Belediyesi'nin uluslararası Leed Sertifikalı yeşil bina özelliğine sahip Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksi Su Sporları Merkezi, engelli ve çocuk dostu bir tesis olarak uzman ekibi ile su sporlarını ulaşılmaz olmaktan çıkarıyor. Ziyarete katılan çocuklar, velileriyle birlikte su sporları merkezini gezerek tesis hakkında bilgiler aldı. Çocuklara eşlik eden merkez yetkilileri, tesiste bulunan havuzlar ve diğer imkanlar hakkında bilgiler vererek, “Hayatlarında hiç yüzmeyen çocuklarımızın yüzmeyi öğrenmesini çok istiyoruz. Bu tür bilgilendirme gezilerimiz devam edecek” diye
konuştu.


Tepebaşı Belediyesi yetkilileri Mustafa Kemal Atatürk Spor Tesisleri Su Sporları Merkezi’nden, bölge genelinden maksimum sayıda çocuğun faydalanması için çalışmaların süreceğini ifade etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.