TEPEBAŞI AKADEMİ DERNEĞİ’NDEN OKUMA YAZMA SEFERBERLİNE DESTEK

Tepebaşı Akademi'den Emine Erdoğan’ın başlattığı Okuma Yazma seferberliği için 6 kurs açıldı.

TEPEBAŞI AKADEMİ DERNEĞİ’NDEN OKUMA YAZMA SEFERBERLİNE DESTEK
17 Nisan 2018 Salı 14:34

Kursları ziyaret eden Tepebaşı Akademi yöneticileri beklenenden fazla ilginin olduğunu dile getirdiler. 7 tane  kursta 167 öğrenci ile kampanyaya destek veren Tepebaşı Akademi Kurucusu İbrahim Yılmaz Kaynarca : "Şehrimizde, ilçemizde eğitimin her alanında boşluk bırakmamaya, ihtiyaç duyulan her çalışmayı gerçekleştirmek için çalışmaya devam ediyoruz. Üniversite öğrencilerimizin sanatsal, sosyal çalışmaları nasıl önemli ise okuma yazma etkinliği de bizim için aynı önemde. Şehrimize katkı sunmaya, bu alanda çalışan kurum ve kuruluşları harekete geçirmeye devam edeceğiz." dedi.

   Dernek Başkanı Sinan Şengel ise ;" Derneğimizin iki çalışma merkezi ve uygun dersliklerde süren eğitim çalışmaları her geçen gün sayı ve nitelik bakımından artıyor. Sakarya Caddesindeki Aile Destek Merkezindeki faaliyetler için tüm Tepebaşını bekliyoruz." Şeklinde konuştu.

   Kursiyerler ise zamanında çeşitli sebeplerle okula gidemediklerini ancak böyle bir kampanya ile heves ettiklerini aktardılar. Hayatlarının bu denli değiştireceğini ummadıklarını da dile getiren katılımcılar devletin eğitim seferberliğinden memnun olduklarını aktardılar.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.