TEBEV YANINIZDA

Tepebaşı Belediyesi Evde Bakım Hizmetleri, TEBEV; maddi imkanları elverişli olmayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmaya devam ediyor.

TEBEV YANINIZDA
18 Ağustos 2017 Cuma 13:25

Tepebaşı Belediyesi Evde Bakım Hizmetleri, bugüne kadar 687 yurttaşa düzenli ve sürekli hizmet götürürken, toplamda ise bin 837 vatandaşa ulaştı. TEBEV ekipleri tarafından evde verilen sağlık hizmetleri kapsamında tansiyon, ateş, şeker, kolestrol, trigliserit ölçümleri yapılırken tıbbi malzeme desteği de sağlanıyor. Ekipler ayrıca psikolojik danışmanlık, ziyaret, sosyal kurumlara yönlendirme ve takip, sosyal etkinlikler, özel gün ziyaretleri gibi psikolojik ve sosyal hizmetler de sağlıyor. TEBEV’in hizmetleri kapsamında ayrıca ihtiyaç sahibi vatandaşlara sıcak yemek ve gıda, ikinci el eşya, ev temizliği, halı yıkama, tamirat ve tadilat, boya-badana ve ilaçlama desteği de veriliyor.Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç da TEBEV’in vatandaşların sağlık
kontrollerini rutin olarak yaptığını ifade ederek, “Tepebaşı Belediyesi, sağlık konusunda da Eskişehir ve Türkiye’ye örnek çalışmalar gerçekleştiriyor. TEBEV ile herhangi bir maddi geliri olmayan vatandaşlarımıza belediyenin imkanları doğrultusunda her türlü yardımı sağlıyoruz. Evler düzenleniyor, çatısı akıyorsa onarılıyor, kapısı kırıksa yapılıyor, boyanıyor, badana ediliyor ve rutin bir şekilde temizlikleri yapılıyor. Belirli
günlerde şehir dışında geziye gidiyorlar. TEBEV, gerekli durumlarda belediyemizin diğer birimleri ile ortak çalışarak bu hizmetleri sağlıyor” değerlendirmesinde bulundu.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.