TADEM, İş’te kadın zirvesinde

Ak Parti Kadın Kolları “2. Uluslararası İş’te Kadın Zirvesi”nde kadın emeği ile geleneksel sanatları buluşturdu.

TADEM, İş’te kadın zirvesinde
05 Aralık 2017 Salı 17:21

Toplum ve Aile Destek Merkezi (TADEM)’de zirvede yerine aldı. Birçok ilin katılım gerçekleştirdiği zirveye Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’da katıldı.  TADEM Standını ziyaret eden Mahir Ünal, Kadın Kolları Başkanı Selva Çam ve kadın milletvekilleri yapılan ürünleri incelediler.

MESLEKİ EĞİTİM İLE KADINLAR İÇİN GELİR MODELİ

Eskişehir kent merkezinde yaşayan dezavantajlı konumdaki kadınların sosyal ve ekonomik konumlarını güçlendirecek ortamı sağlamak üzere açılan, kadınların el becerileriyle iş bilgilerinin geliştirilmesini sağlayarak, istihdam edilmeleri veya iş kurmalarını kolaylaştırmayı amaçlayan TADEM projesi, 20.12.2016 tarihinde başlamıştı. 01.02.2017 Tarihinde kapılarını kursiyerlere açan TADEM’ler Alanönü, 71 Evler, Yıldıztepe ve Erenköy Mahallelerindeki merkezlerde hizmet veriyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.