Step, aerobik ve pilates kayıtlarına yoğun ilgi

Odunpazarı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, step, aerobik ve pilates kayıtlarına başladı. Kayıtların ilk gününde vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Step, aerobik ve pilates kayıtlarına yoğun ilgi
08 Ocak 2018 Pazartesi 16:02


Odunpazarı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü step, aerobik ve pilates sabah/öğle, akşam gruplarının yeni dönem ön kayıtları bugün başladı. Vatandaşlar step, aerobik ve pilates kayıtlarına yoğun ilgi gönderdi. Kayıtların ilk gününde yaklaşık 300 kişi step, aerobik ve pilates gruplarına ön kayıt yaptırdı. Asıl kayıtların ön kayıt sırasına göre yapılacağı belirten yetkililer, son kayıt gününün ise 12 Ocak 2018 Cuma Günü olduğunu söyledi. Katılımın ücretsiz olduğu pilates, step, aerobik sabah/öğle, akşam gruplarına kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar, Odunpazarı Belediyesi ek hizmet binası 6. katta yer alan Spor İşleri Müdürlüğü’ne başvurabilecek. Pilates, step, aerobik sabah/öğle, akşam grupları için bilgi almak isteyen vatandaşlar, 0 222 240 08 85-602/603 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.