Sivrihisar’da halk iftarları

Sivrihisar Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen halk iftarları devam ediyor.

Sivrihisar’da halk iftarları
12 Haziran 2017 Pazartesi 12:25


Sivrihisar merkezinde kurulan iftar sofrasında 7’den 70’e büyük küçük herkes bir araya gelerek, birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte oruçlarını açtı.

Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, vatandaşlar ile tek tek ilgilenerek, Ramazan-ı Şeriflerini tebrik etti. Başkan Yüzügüllü çocuklar ile bol bol fotoğraf çektirip, onlarla ilgilendi.

Açıklamalarda da bulunan Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, Ramazan ayına erişmenin huzuru içerisinde vatandaşlarla iftar sofrasında bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yüzügüllü, “Nice iftar sofralarımızda bir arada olmak dileğiyle, hayırlı Ramazanlar dilerim” dedi.

İftar programı kapsamında yer alan Geleneksel Türk Tiyatrosu ve Semazen gösterileri halkın büyük beğenisini toplarken, Başkan Yüzügüllü, çocukları da unutmadı. Programa gelen çocukların keyifli vakit geçirebilmeleri için oyun parkurları kuruldu ve yemek sonrasında sahne gösterileri devam ederken, Ramazana özel çeşitli ikramlar sunuldu.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.