SİVRİHİSAR İFTAR BULUŞMALARI BAŞLIYOR

Sivrihisar Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen iftar buluşmaları ve keyifli Ramazan akşamları başlıyor.

SİVRİHİSAR İFTAR BULUŞMALARI BAŞLIYOR
16 Mayıs 2018 Çarşamba 14:26

Sivrihisar’ın ve Sivrihisarlının her daim yüzünü güldüren Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü ilçe halkının hasret kaldığı birçok etkinliği  Geleneksel hale getirerek düzenli olarak gerçekleştiriyor. İlçe halkının özlediği, eskileri anımsatarak yüzlerde tebessüm oluşturan, birlik ve beraberliğin, paylaşmanın vurgulandığı Ramazanları tekrar yaşatıyor. Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü 2015, 2016 ve 2017 yıllarında Eskişehir’de yaşayan Sivrihisarlılar da dahil olmak üzere ilçe merkezinde ve mahallelerinde her yıl yaklaşık 20 bin kişinin katıldığı iftar programları düzenleyerek Ramazan ayının manevi atmosferinde Sivrihisar halkını birlik ve beraberlik içerisinde iftar sofralarında birleştirmeye devam ediyor.

2018 yılında düzenlenecek iftar programlarının tarihleri belli oldu.

Ramazan ayına ulaşmanın huzuru ve mutluluğu içerisinde olduğunu dile getiren Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü

Rahmet, Bereket ve Mağfiret Ayı Olan 11 Ayın Sultanı Ramazan-I Şerife Erişmenin Mutluluğu İçerisindeyiz, Huzurla Dolduğumuz Mübarek Ramazan Ayında, Gönlümüz ve Soframız Tüm Hemşehrilerimize Açıktır.

Ramazan ayının  bir güzel yanı da, bir taraftan ibadetler yapılırken bir taraftan da iftar programlarıyla birlikteliğimizi pekiştirmemize vesile olmasıdır.

Sivrihisarlı Hemşehrilerim ve Aziz Milletimiz Başta Olmak Üzere Tüm İslam Aleminin Ramazan Ayını Tebrik Eder, Hayırlara Vesile Olmasını Diler, Ramazan ayı boyunca tutulan oruçların, yapılan tüm ibadetlerin Allah katında kabul olmasını temenni ederim.

Sivrihisar Belediyesi tarafından bu seneki iftar programları şu şelilde belirlendi :

24 Mayıs Perşembe Kaymaz Mahallesi

27 Mayıs Pazar Sivrihisar Merkez

30 Mayıs Çarşamba Nasreddin Hoca Mahallesi

02 Haziran Cumartesi Eskişehir

06 Haziran Çarşamba Dümrek Mahallesi

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.