SEYİTGAZİ'DE 51 MAHALLEYİ BULUŞTURAN DÜĞÜN

Seyitgazili binlerce vatandaş Cafer Kalın ve Tuğçe Kabadayı'nın düğününde bir araya geldi.

SEYİTGAZİ'DE 51 MAHALLEYİ BULUŞTURAN DÜĞÜN
07 Ağustos 2017 Pazartesi 13:53

 

Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın ve Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Ethem Kalın'ın da yeğeni  olan Cafer Kalın, Tuğçe Kabadayı ile Seyitgazi'de dünya evine girdi. 51 mahalleden ve şehir dışından gelen binlerce vatandaş Kalın ve Kabadayı ailesinin sevincine ortak oldu. Genç çiftin nikahlarını coşkulu bir kalabalıkta damadın amcası olan Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın kıyarken, şahitliklerini ise 24.25. Dönem Eskişehir Milletvekili Salih Koca ve AK Parti Seyitgazi İlçe Başkanı Zekayi Tunç yaptı. Gençlere bir ömür boyu mutluluklar dileyen ve tavsiyelerde bulunan Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, "Bu güzel nikah hepimize hayırlı olsun Cafer ve Tuğçe'ye iki cihan saadeti diliyorum" dedi.

Binlerce vatandaşın katıldığı genç çiftin düğününde; davetliler  arasında Geyve Belediye Başkanı Murat kaya, Alpu Belediye Başkanı Rafet Demirtaş, İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt'un yanı sıra çok sayıda bürokrat ve iş adamları da yer aldı.  Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın "Bu mutlu günümüzde yeğenim Cafer ve Tuğçe kızımızın düğününde bizleri yalnız bırakmayan, telgraf ve çiçek göndererek sevincimizi paylaşan, Milletvekillerimize ve ilçe belediye başkanlarımıza, Siyasi Parti temsilcilerimize, Sivil Toplum kuruluşlarına, emniyet güçlerimize,mahalle muhtarlarımıza,uzaktan yakından gelen hemşehrilerimize, Kalın ailesi adına sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.
 



 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.