Seyitgazi Belediyesi'ne temizlik aracı alındı

Seyitgazi Belediyesi araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Seyitgazi Belediyesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan hibe yol süpürme aracı aldı.

Seyitgazi Belediyesi'ne temizlik aracı alındı
07 Şubat 2017 Salı 16:37

Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın'ın girişimleri ile ilçeye kazandırılan araç ilçe halkının hizmetine sunuldu. Aracın başına geçerek incelemelerde bulunan Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın ilçeye daha iyi hizmet verebilmek için araç filolarını güçlendirdiklerini, son olarak yol süpürme ve temizlik aracını ilçeye kazandırdıklarını belirterek, " Her geçen gün, büyüyen ve gelişen ilçemizle bağlantılı olarak yatırım ve hizmetlerimiz de artıyor. İlçemiz için en iyisini en güzelini yapma gayreti içerisinde çalışmalarımız sürüyor.Daha temiz bir çevre için,Çevre ve Şehircilik Bakanlığına yaptığımız girişimler sonucu hibe olarak “Ford Cargo 1833 marka, 7m³ kapasiteli vakumlu yol süpürme aracını ilçemize kazandırdık. Yeni  aracımız ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Allah kazasız belasız hizmet sunmayı nasip etsin" dedi. Öte yandan yeni aracın gelmesi ile birlikte temizlik ekibinde çalışan işçilerle şakalaşan Başkan Kalın'ın " Son model araç geldi diye moralinizi bozmayın çünkü sizler daha temiz bir çevre için çalışmaya devam edeceksiniz" şeklindeki sözleri gülüşmelere neden oldu. Kısa süreli sohbetin ardından Başkan Kalın temizlik görevlileriyle fotoğraf çekinirken, vatandaşlar ise ilçeye kazandırılan temizlik aracından dolayı Başkana teşekkür ettiler.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.