Seyitgazi 5.iftar buluşmaları başladı

Seyitgazi Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen iftar buluşmalarının 5.si Sarayören ve Taşlık Mahallelerinde verilen iftar ile başladı.

Seyitgazi 5.iftar buluşmaları başladı
19 Mayıs 2018 Cumartesi 15:23

Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın'ın da katıldığı,Ramazan ayının ruhuna uygun bir şekilde toplumsal kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlenen iftar buluşmaları; Sarayören ve Taşlık mahallelerinde kurulan iftar sofraları ile start alırken, yüzlerce vatandaş aynı  sofrada orucunu açmanın mutluluğunu yaşadı.

Mahallelerde kurulan iftar sofralarında mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Kalın, İftar saatinin yaklaşmasıyla birlikte yemek kazanlarının başına geçerek,  vatandaşlara iftar yemeği dağıttı. Mübarek Ramazan ayında birlikte iftar yapmanın önemine değinen Başkan Kalın “. On Bir Ayın Sultanı dediğimiz mübarek Ramazan ayında sizlerle  bir araya gelmenin manevi huzurunu yaşıyoruz. Değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve paylaşmanın yoğun olarak yaşandığı iftar programımıza katıldığınız için çok teşekkür ediyorum. Muhabbet, bereket ve Ramazan sevinci ile taşan iftar soframızda sizlerle aynı sofrada orucumuzu açmak mutlulukların en büyüğü. Allah bu birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın."dedi.  Vatandaşlar ise düzenlenen iftar programından dolayı memnuniyetlerini dile getirirken; Başkan Kalın İftar sonrasında Taşlık ve Sarayören Mahallelerinde çat kapı ev ziyaretlerinde bulunup programlarına devam etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.