SEKİZ ENGELLİ DERNEĞİ BÜYÜKŞEHİR İFTARINDA BULUŞTU

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 8 engelli derneği üyeleri ve ailelerine iftar yemeği verdi. İftarda, Başkan Büyükerşen engelliler ve aileleriyle tek tek ilgilendi.

SEKİZ ENGELLİ DERNEĞİ BÜYÜKŞEHİR   İFTARINDA BULUŞTU
02 Haziran 2018 Cumartesi 11:44

    Büyükşehir Belediyesi dört engelli derneğinin katılımıyla gerçekleştirdiği iftardan sonra bu kez diğer 8 engelli derneğinin üyelerini ve ailelerini buluşturdu.  İftarda, engelliler ve aileleri bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı.

     İftar öncesi engelliler ve ailelerinin bulunduğu masaları gezen Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen, onlarla tek tek ilgilendi. Geleneksel olarak her yıl Büyükşehir Belediyesi’nin verdiği iftara, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce, belediye bürokratları, Bedensel Engelliler Derneği, İşitme Engelliler Spor Kulübü, Bedensel Engelliler Spor Kulübü, Ofder, Umut Çiçekleri Zihinsel Engelliler Derneği, Sessiz Meleklerin Sesi Derneği, Somed Rehabilitasyon Merkezi ve Damla Özgereksinimliler Derneği üyesi engelliler ile aileleri katıldı.  

     Başkan Büyükerşen iftardan sonra yaptığı konuşmada, kutsal Ramazan ayında Allah’tan, zorlu bir süreç içinde olan Türkiye’ye güç ve huzur vermesini dileyerek, konuklarının şimdiden Ramazan Bayramını kutladı.

     Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin birlik, beraberlik ve kardeşlik ayı olan Ramazan’da, bu yıl engelliler için iki iftar düzenlemesinin kendilerine verilen değeri gösterdiğini belirten aileler ve dernek yöneticileri, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e ve ekibine teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.