Şehit yakınları ve gazi aileleri Safranbolu ve Abant'ı gezdi

Şehit anneleri, şehit babaları, şehit eşleri ve gazi ailelerinden oluşan toplam 65 kişilik grup, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit ve Dul ve Yetimler Derneği’nin düzenlediği ve Tepebaşı Belediyesi’nin desteklediği Safranbolu vev Abant gezisine katıldı.

Şehit yakınları ve gazi aileleri Safranbolu ve Abant'ı gezdi
11 Ekim 2017 Çarşamba 14:51


Eskişehir’den hareket eden şehit anneleri, şehit babaları, şehit eşleri ve gazi aileleri, önce Safranbolu’da çeşitli yerleri gezdi. Bir gün sonra düzenlenen geziye katılan şehit yakınları ve gazi aileleri Bolu’ya giderek Abant Gölü kenarında öğle yemeği yedi. Şehit yakınları ve gazi aileleri gezilen yerlerde hatıra fotoğrafları da çektirmeyi ihmal etmeyerek bol bol fotoğraf çektirdiler. Öte yandan şehit yakınları ve gazi aileleri gezi vesilesiyle gidilen yerleri çok beğendiklerini söyleyerek, geziyi düzenleyenlere teşekkür ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.