Sağlık yöneticilerinden Rektör Gündoğan’a ziyaret

İl Sağlık Müdürü Ali Mumcu, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Tunga Barçın ve İl Halk Sağlığı Müdürü Kadir Demirel, Anadolu Üniversitesi Rektörü Gündoğan’ın makamında bir araya geldi.

Sağlık yöneticilerinden  Rektör Gündoğan’a ziyaret
23 Ocak 2017 Pazartesi 11:23

İl Sağlık Müdürü Mumcu, “İlimiz sağlık camiası ile Anadolu Üniversitesi arasında yakın işbirliğinden dolayı çok memnunuz. Vatandaşlarımıza daha kaliteli sağlık hizmeti vermek için arayışlarımız devam ediyor. Bu kapsamda ilimiz kamu kurum ve kuruluşları ile yapıcı işbirliği içerisinde çözüm üretmeye çalışıyoruz. Üniversiteniz ile oluşturduğumuz gönül köprüsü sayesinde oldukça mesafe kaydettik ve kaydetmeye devam ediyoruz” diye ifade etti.

Genel Sekreter Barçın, “Anadolu Üniversitesi içerisinde bulunan Eski Mavi Hastane olan binayı imzalanan sözleşme ile Yunus Emre Devlet Hastanemiz'in ek binası olarak değerlendiriyoruz. Bu bakımdan şahsınızda üniversite yönetimine teşekkür ederiz. Bizler bu binanın tarafımızdan kullanılmasının oldukça yararlı olacağını düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

İl Halk Sağlığı Müdürü Demirel ise, Rektör Gündoğan’a yapıcı işbirliği ve çabası nedeniyle teşekkür etti ve üniversite içerisinde aile sağlığı merkezi açılmasının sağlık hizmetine erişimini kolaylaştıracağını, bunun için bina yada bir alana ihtiyaç duyduklarını söyledi.

Rektör Gündoğan ise, ”Üniversitemiz içerisinde bulunan hastaneyi Kamu Hastaneleri Birliği’ne devretmiştik. Hasta potansiyeli bakımından mevcut sayının çok üzerine çıkıldığını gördük. Kamu Hastaneleri Birliği’ne bu binaya ihtiyacı varsa daha verimli kullanılacaksa biz bu durumdan memnun oluruz. Tabii ki anlaşmanın devamından yanayız. Biz her zaman sağlık hizmetlerinin geliştirilmesine katkı verdik ve vermeye imkanlarımız ölçüsünde devam edeceğiz” diyerek memnuniyeti dile getirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.