Rektör Gündoğan, uluslararası öğrencilerle iftarda buluştu

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Yunus Emre Kampüsü Merkez Yemekhanede düzenlenen iftar yemeğinde uluslararası öğrencilerle bir araya geldi.

Rektör Gündoğan, uluslararası öğrencilerle iftarda buluştu
09 Haziran 2017 Cuma 10:39



Uluslararası Öğrenci Kulübünün faaliyetlerinin anlatıldığı film gösteriminin ardından bir konuşma yapan Rektör Gündoğan, dünyanın 112 ülkesinden bin 200 uluslararası öğrencinin öğrenim gördüğü Anadolu Üniversitesi’nde düzenlenen iftar yemeğinde öğrencilerle birlikte oruç açmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Rektör Gündoğan, “Bu güzel iftar sofrasını güzel kılan sizlerin varlığıdır. Dünyanın farklı 112 ülkesinden gelen öğrencilerimizle aynı sofrada iftar yapmak bu mübarek ayın anlamına da çok uymaktadır. Sizler üniversitemizin ve ülkemizin misafirisiniz. Üniversitemizde bulunduğunuz süre içerisinde sizlerin en iyi şekilde eğitim almanız için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. İnşallah her biriniz ülkelerinize döndüğünüzde Türkiye’yi ve Anadolu Üniversitesi’ni temsil eden elçiler olacaksınız. Burada aldığınız eğitimle ülkelerinize ve insanlığa hizmet edeceksiniz ve Türkiye ile ülkeleriniz arasındaki bağların daha da güçlenmesine katkı sunacaksınız. Biz de sizlerin başarılarıyla kıvanç duyacağız. Eğitimlerini tamamlayıp ülkelerine dönecek olan öğrencilerimizi tebrik ederek uğurlarken bizi unutmamalarını ve bundan sonraki hayatlarında başarılı olmalarını diliyorum. Eğitimlerine önümüzdeki yıl da devam edecek olan öğrencilerimize de üstün başarılar temenni ediyorum. Sizi çok seviyoruz” dedi.

Yaklaşık 300 öğrencinin katıldığı iftar yemeği, fotoğraf çekimiyle sona erdi.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.