Paylaşımın son adresi, Aşağısöğütönü

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen sokak iftarları, hız kesmeden devam ediyor. Tepebaşı Ailesi, son olarak Aşağısöğütönü Mahallesi’nde aynı sofraya oturarak bereketi paylaştı.

Paylaşımın son adresi, Aşağısöğütönü
08 Haziran 2017 Perşembe 14:08


Tepebaşı Belediyesi Aşağısöğütönü Deneyimli Kafe yanında düzenlenen sokak iftarına, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın yanı sıra çok sayıda mahalle sakini katıldı.

İftar öncesinde Başkan Ataç vatandaşlarla tek tek selamlaşarak sohbet etti. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle gerçekleştirilen iftar sonrasında Başkan Ataç, “Vatandaşlarımızın iftar sofralarına gösterdiği ilginin bu denli fazla olması bizleri çok mutlu ediyor. Bizim sofralarımızda her zaman paylaşım var. İnsanlarımız iftar sofralarımıza yüzleri gülerek, mutlu olarak katılıyor. Onları mutlu görünce, bizler de mutlu oluyoruz. Bu mutluluğumuz hiç bitmesin, artarak devam etsin” diye konuştu.

Aynı sofrada paylaşmanın verdiği huzur ile oruçlarını açan vatandaşlar da Başkan Ataç’a teşekkürlerini iletti ve bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başkan Ataç iftar sonrasında, binlerce kişinin yemek hizmeti için emek veren belediye personeline de teşekkür etti.
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.