Ormancılar Kan Bağışladı

Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü ve Türk Kızılay’ı işbirliği ile kan bağışı kampanyası yapıldı. Tarım Orman Çalışanları Birliği Sendikası, Öz Orman İş Sendikası ve Serbest çalışan Orman Mühendisleri de kampanyaya destek verdi.

Ormancılar Kan Bağışladı
31 Ocak 2018 Çarşamba 15:10



Kan Bağışı etkinliği Orman Genel Müdürlüğüne bağlı 28 Bölge Müdürlüğünde eş zamanlı olarak başlatıldı. Etkinlikte “Vatan Sana Kanım Feda” ve “Bağışlanan Her Kan Kurtarılan 3 Can” sloganları kullanıldı.


    Sabah saat 10.00’dan itibaren kan bağışına gelen Orman personeli önce sağlık kontrolünden geçirildi ve uygun olanlar bağış bölümüne alındı. Eskişehir Orman Bölge Müdürü Recep Temel’de kan bağışında bulundu. Sayın Temel yaptığı açıklamada “Kış aylarında kan stoklarında bir azalma olduğunu öğrendik. Bir de şu anda Kahraman Ordumuzun Afrin operasyonu nedeniyle çalışanlarımızda büyük bir hassasiyet var.  Orman Teşkilatı olarak bizde katkı sağlamak istedik. Aslında kanın acil değil sürekli bir ihtiyaç olduğunu unutmamamız gerekiyor” dedi.


    Kan Bağışı sırasında Eskişehir Kan Merkezi Müdürü Dr.Sabri Akaoğlu’da salona gelerek katılımın yüksekliğinden dolayı Bölge Müdürü Recep Temel ve personele teşekkür etti. Gün boyunca 75 ünite kan toplandı.


    Kan bağışı etkinliğine Orman Bölge Müdürlüğü personelinin yanı sıra dışarıya asılan afişleri gören vatandaşlardan da gelenler oldu. Kan bağışı yapanlara içinde bitki çayları olan hediye paketleri verildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.