ONLAR BİZİM BAŞ TACIMIZ

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç her fırsatta vatandaşları evlerinde ziyaret ederek Eskişehirliler ile bir araya gelmeye devam ediyor.

ONLAR BİZİM BAŞ TACIMIZ
02 Kasım 2017 Perşembe 13:07

Ev ziyaretleri kapsamında Başkan Ataç son olarak Tepebaşı Belediyesi Evde Bakım Hizmetleri ( TEBEV) ekibi ile birlikte Şarhöyük Mahallesi Radar Sokak’ta ikamet eden 84 yaşındaki Şaziye Balcı ve Yılmayanlar Sokak’ta ikamet eden 85 yaşındaki Kamile Kazak’ı evlerinde ziyaret ederek sohbet etti.

Balcı ve Kazak Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ın ziyaretinden ötürü son derece mutlu olduklarını ifade ederek teşekkürlerini iletti.

Ziyaretlerin ardından bir değerlendirmede bulunan Başkan Ataç ise “Yoğun programlarımdan fırsat buldukça vatandaşlarımızı ziyaret ediyorum. Hem bir eksikleri ya da ihtiyaçları olup olmadığını öğreniyor hem de sohbet ediyoruz. Hepsi bizim baş tacımız, onların sağlık ve mutluluk içinde bir yaşam sürmeleri bizler için çok önemli” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.