Odunpazarı’ndan yoga kursu

Odunpazarı Belediyesi’nin Büyükdere Halk Merkezi’nde açtığı yoga kursları kadınlardan ilgi görüyor.

Odunpazarı’ndan yoga kursu
21 Kasım 2017 Salı 13:31


 

Pazartesi Günü 14.00-15.00 saatleri arasında gerçekleşen yoga kursuna katılan kadınlar, yoga ile nefes ve meditasyon tekniklerini öğrenirken, günlük yaşamlarındaki yorgunluk ve stresi atmanın mutluluğunu yaşıyor.

Odunpazarı Belediyesi, Odunpazarı Kent Konseyi Büyükdere Mahalle Meclisi ve Büyükdere Halk Merkezi işbirliği ile gerçekleştirilen yoga kursu, profesyonel antrenörler tarafından veriliyor. Özellikle ev kadınlarının yoğun ilgi gösterdiği yoga kursu, kursiyerlere hem sağlıklı yaşam alışkanlığı kazandırıyor, hem de sosyal bir ortam oluşturuyor.

Aile, iş, ev ortamı derken zaman zaman yaşanan sıkıntıların insan sağlığını olumsuz etkilediğini belirten yetkililer, yoganın tamamen zihin boşaltma, vücut sağlığı, bütün organları ve kasları çalıştırılmasının birleşimi olan keyifli bir etkinlik olduğunu vurguladı. Yetkililer, “Hem sağlık için hem de strese karşı yoga öneriyoruz” diye konuştu.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.