Odunpazarı’ndan sokaktaki dostlara yardım eli

Odunpazarı Belediyesi, Odunpazarı Kent Konseyi Hayvan Hakları çalışma grubu, Es Çocuk Evi, Odunpazarı Kent Konseyi 75. Yıl Mahalle Meclisi ve mahallede yaşayan hayvan dostları tarafından besleme etkinliği düzenlendi.

Odunpazarı’ndan sokaktaki dostlara yardım eli
26 Nisan 2018 Perşembe 14:29

   

Düzenlenen etkinlikte Odunpazarı Kent Konseyi’nin daha önce yaptığı hayvan besleme etkinlikten elde ettiği ve Odunpazarı Belediyesi tarafından temin edilen mamalar ile birlikte mahallede bulunan yaklaşık kırk sokak hayvanı beslendi. Etkinliğe katılan çocuklar, hayvanları beslemenin keyfini yaşarken bir yandan da hayvan dostlarını sevmeyi ihmal etmedi.  

Gerçekleştirilen etkinlikte, Odunpazarı Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı Hayvan Sağlık Merkezi görevlileri sokak hayvanlarının genel sağlık kontrolleri ve aşılarını da yaptı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.