Odunpazarı’nda sokaktaki canları evsiz bırakmıyorlar

Odunpazarı Belediyesi ile Odunpazarı Kent Konseyi “Hayvan Hakları Çalışma Grubu” ve “Çocuk Meclisi” üyeleri Odunpazarı Bölgesi’nde yer alan 3 mahalleye köpek kulübesi koydu.

Odunpazarı’nda sokaktaki canları evsiz bırakmıyorlar
31 Ocak 2018 Çarşamba 16:15

Daha önce Eskişehir’in farklı bölgelerine sokak hayvanları için barınak koyan çocuklar, Odunpazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından yapılan ahşap barınakları Odunpazarı Bölgesinde 3 mahalleye koydu.

Çocuklar; Emek Mahalle Meclisi, 75.Yıl Mahalle Meclisi ve Gültepe Mahalle Meclisi ile birlikte mahallelerde ihtiyaç duyulan yerlere hayvan barınaklarını yerleştirdi.

Etkinlikte çevrede bulunan sahipsiz canlıları da mama ile besleyen çocuklar, onlara bir yuva kazandırmanın mutluluğunu yaşadı. Konuyla ilgili açıklama yapan Odunpazarı Kent Konseyi  Hayvan Hakları çalışma grubu üyeleri, “Sokaklarda yaşayan  canlılarımız kış aylarının gelmesiyle birlikte  yiyecek ve sığınacak bir yer bulmakta zorlanıyorlar. Onların aç ve açıkta kalmasına seyirci olamayız” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.