Odunpazarı’nda Fen İşleri tam gaz

Odunpazarı Belediyesi sorunsuz bir üst yapı parolasıyla çalışmalarına devam ediyor.

Odunpazarı’nda Fen İşleri tam gaz
15 Mayıs 2018 Salı 12:27

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri gerçekleştirdikleri çalışmalar kapsamında 71 Evler Mahallesi, Vadişehir ve Ihlamurkent Mahallelerinin ardından Yenikent Mahallesi’nde asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Yenikent Mahallesi genelinde yapılan çalışmalarda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri; Verda, Necdet Yıldırım, Gözeler, Ihlamurdere, Sevilenler, Özten, Kozalak, Aknergis, Beyaz Orkide, Lavanta, Dilmen, Mazı ve Nartanesi Sokaklarında ‘aşınma asfalt ile yol’ ve ‘baskılı asfalt ile tretuvar yapımı’ çalışmaları gerçekleştirdi.

Ekiplerin çalışmalarını yerinde incelemek için Yenikent Mahallesi’ne giden Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, çalışmaların gerçekleştirildiği sokakları gezdi. Yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Kurt, ekiplerle görüşerek bilgi aldı.

Yenikent Mahallesi’ndeki çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını söyleyen ekipler, çalışmalar tamamlandığında Yenikent Mahallesi’ndeki üst yapı sorunlarının ortadan kalkacağını vurguladı.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.