Odunpazarı'ndan Solucan Gübresi eğitimi

Odunpazarı Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü, solucan ve solucan gübresi üretimi ile ilgili eğitim düzenledi.

Odunpazarı'ndan Solucan Gübresi eğitimi
18 Şubat 2018 Pazar 13:15

Odunpazarı Belediyesi Hasan Polatkan Kültür Merkezi'nde gerçekleşen Solucan Gübresi Eğitimine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Akademik çevrelerin desteğiyle gerçekleşen eğitimde, Odunpazarı Belediyesi'nin tarımsal faaliyetleri, Odunpazarı Belediyesi Solucan Gübresi Üretim Tesisi, gübre teknolojileri ve çeşitleri, solucan gübresi ve uygulamaları, solucan gübresinin geleceği gibi konuların masaya yatırıldı.

Solucan Gübresi Eğitimine, Uzman Biyolog Gökhan Güngörmedi, Biyolog Gökhan Ünal, Uzman Biyolog Mertcan Kömürcüoğlu, Ziraat Yüksek Mühendisi Rafet Burak Özen, Ziraat Mühendisi Yavuz Onrat katıldı.

Yaklaşık 500 kişinin katıldığı eğitimde konuşmacılar tarafından solucan çiftliği işletmelerinde bulunması makine ve ekipmanların kullanması, solucanların besin maddelerinin tanıması ve kullanmasını hakkında bilgiler verildi.

Solucan Gübresi eğitiminde katılımcılara dağıtılan iletişim anketleriyle bir grup oluşturulacak. Ayrıca diplomalı teorik ve pratik eğitim çalışmalarının olacağı bir eğitim programı yapılacak. Eğitim sonunda katılımcılara mezuniyet belgeleri verilecek. Yetkililer kısa süre içerisinde eğitimlerin başlayacağının müjdesini verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.