Odunpazarı Belediyesi Tayfun Talipoğlu’nu anacak

Odunpazarı Belediyesi ve Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden gazeteci-yazar ve televizyon programcısı Tayfun Talipoğlu’nu aramızdan ayrılışının birinci yılında düzenleyeceği anma programı ile anacak.

Odunpazarı Belediyesi Tayfun Talipoğlu’nu anacak
20 Mart 2018 Salı 13:51

Bamteli ve Yol Hikayeleri adlı televizyon programları ile gönüllerde taht kuran ünlü televizyon programcısı, gazeteci ve yazar Tayfun Talipoğlu; ölümünün birinci yılında Odunpazarı Belediyesi ve Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti tarafından anılacak. Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca’nın da katılacağı Tayfun Talipoğlu Anma Programı, 21 Mart 2018 Çarşamba Günü 11.00’de Tayfun Talipoğlu Daktilo Müzesi’nde gerçekleştirilecek.

“TAYFUN TALİPOĞLU BÜTÜN GAZETECİLERE ÖRNEK OLMALIDIR”

Dünya Ağaç Günü etkinlikleri kapsamında Kamboçya’da bulunan Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, anma törenine katılamayacak. Ancak Tayfun Talipoğlu’nun hayatını kaybetmesi ile ilgili açıklama yapan Başkan Kurt, Talipoğlu’nun Türkiye’de dik duran gazetecilerden biri olduğunu hatırlatarak, diğer gazetecilere örnek olması gerektiğini vurguladı. Tayfun Talipoğlu’nun Eskişehirliler tarafından da çok sevildiğini belirten Başkan Kurt, “Odunpazarı Belediyesi’ne Dünya’nın ilk olan daktilo müzesini kazandıran isimdir Tayfun Talipoğlu. Elindeki 80 daktiloyu bize bağışlayarak, Daktilo Müzesi’nin ortaya çıkmasına öncü oldu. Zamansız ayrılışı bize tarifi imkansız bir acı yaşattı. Adını, onun da daktilolarının olduğu bir müzede yaşatıyor olmak da bize çok büyük bir gurur yaşatıyor. Kalemini


 

satmadan, direnerek yaşamını sürdürmeye çalışmış, çok farklı işler yapmak zorunda kalmıştır. Bu nedenle de Tayfun Talipoğlu bütün gazetecilere örnek olmalıdır. Ben bir kez daha Tayfun Talipoğlu’na Allah’tan rahmet, yakınlarına, Türk Ulusuna ve Eskişehirlilere de başsağlığı diliyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.