Nejat Kılıç’tan Kazım Kurt’a veda ziyareti

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Türk-İş Eskişehir Eski Temsilcisi Nejat Kılıç ile bir araya geldi.

Nejat Kılıç’tan Kazım Kurt’a veda ziyareti
18 Mayıs 2018 Cuma 14:54

Geçtiğimiz haftalarda 10 yıllık Türk-İş Eskişehir Temsilciliği görevinden ayrılan Nejat Kılıç, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’u ziyaret etti. Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Kurt ile Kılıç bir süre sohbet etti.

40 yıldır sendikal çalışmalarda bulunduğunu, son 10 yıldır da temsilcilik görevini sürdürdüğünü söyleyen Nejat Kılıç, işe başladığımdan beri sendikal hareketin her kademesinde görev aldığını belirtti. Geçtiğimiz haftalarda temsilcilik görevinden ayrıldığını dile getiren Kılıç, sendikal mücadeleye katkıları ve işçi sınıfına verdiği destekten dolayı Başkan Kazım Kurt’a teşekkür etti.

Eskişehir’de sendikal mücadeleye verdiği katkılardan dolayı Nejat Kılıç’a teşekkür eden Başkan Kurt, Kılıç’a bundan sonraki yaşamına başarılar diledi.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.