Nasreddin Hoca Festical korteji yarın Eskişehir'de

Felsefi mizahın dünyadaki en büyük temsilcisi Nasreddin Hoca'nın 29-30 Haziran- 1 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirecek olan Sivrihisar Uluslararası Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali'nin programı belli oldu.

Nasreddin Hoca Festical korteji yarın Eskişehir'de
27 Haziran 2018 Çarşamba 15:17

Bu yıl Nasreddin Hoca'nın yaşadığı, yaşatıldığı ve ülkelerine ait mihazı değerleri olan ülkelerden davet edilen Hindistan, KKTC, Güney Kore, Rusya Federasyonu, Karaçay-Çerkes Cumhuriyeti, Hindistan, Makedonya ile Türkiye'den  gelen misafirlerin de katılımıyla  Eskişehir’de yapacak olan Nasreddin Hoca Festivali'nde Eskişehir merkezinde kortej oluşturulacak.

28 Haziran 2018 Perşembe Günü, Saat : 12:00’de  Kortej Espark AVM (222 Park yönü) başlayarak, İsmet İnönü Cad.(Doktorlar Cd.), Adalar Mevkii (Kanatlı AVM yönünden giriş ), İl Sağlık Müdürlüğü, Çarşı, Hamamyolu, Ziraat Bankası’ndan Vilayet Meydanına Çelenk Sunma ve  Vali Beyi Makamında ziyaret ile son bulacak.

Aynı Gün Saat : 16:00’da Anadolu Üniversitesi Türk Dünyası Kültür Merkezi’nde  (Eskişehir Sazova) Nasreddin Hoca Sergisi Açılışı yapılacak.

FESTİVAL KONSERLERLE ŞENLENECEK

28 Haziran Perşembe Günü Eskişehir’de kortej yürüyüşü ve akabinde  Eskişehir Anadolu Üniversitesi Türk Dünyası Bilim-Kültür ve Sanat Merkezi Sazova’da “ Nasreddin Hoca ve Sivrihisar Sergisi “ açılışı yapılacak.

29 Haziran Cuma günü, Saat :10:30’da Sivrihisar Açık Hava Heykel Müzesi Alanında Protokol katılımı ile başlayacak festival 3 gün boyunca devam edecek. Cuma akşamı Mithat Körler ve Grup Hababam Fest sahne alacak.

30 Haziran Cumartesi Akşamı Alem FM sunucusu Hilal Özgani’nin muhteşem DJ performansı ve Sanatçı Tuğba Yurt Sivrihisar’da olacak.

1 Temmuz Pazar Akşamı 20:30’da Koray Avcı muhteşem şarkıları ile Dünyanın Merkezi Sivrihisar’da sevenleri ile buluşacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.