MUHSİN YAZICIOĞLU ESKİŞEHİR'DE DUALARLA YAD EDİLDİ

2009 yılında aydınlatılamayan elim bir Helikopter kazasında şehit olan Büyük Birlik Partisi Kurucu lideri ve Genel Başkanı Merhum Muhsin Yazıcıoğlu ölümünün 9. yılında Eskişehir' de anıldı.

MUHSİN YAZICIOĞLU ESKİŞEHİR'DE DUALARLA YAD EDİLDİ
24 Mart 2018 Cumartesi 13:03

Muhsin Yazıcıoğlu , O' nunla birlikte helikopterde şehit olan yol arkadaşları ve tüm şehitler için Eskişehir Alperen Ocakları Vakfı ve Eskişehir Büyük Birlik Partisi il Teşkilatı tarafından ortak bir program düzenlenerek, Eskişehir Reşadiye camii nde cuma namazı öncesi dualar edildi. Mevlüt sonrası mevlüte katılan 1500 kişiye BBP ve Alperenler tarafından etli pilav ve ayran ikram edildi.

Alperen Ocakları il Başkanı Avukat Taha Baksan ve BBP il Başkanı Nurettin Aktepe katılanlara katılımlarından dolayı teşekkür etti. Büyük Birlik Partisi (BBP) Eskişehir teşkilatının ve Alperen Ocakları nın Eskişehir de düzenlemiş olduğu Muhsin Yazıcıoğlu ve Şehitlerimizi anma proğamına katılımda oldukça fazla oldu. Alperen Ocakları Vakfı Genel Başkanı Murat Aslan ve Alperen Ocakları Genel Merkez Yöneticileri, Büyük Birlik Partisi (BBP) mkyk üyesi Ahmet Namık Akdoğan, BBP il Başkanı Nurettin aktepe BBP İl başkan yardımcıları Emre bakırel İbrahim Hüsrev Destici, BBP il yönetimi, AK Parti il Başkanı M.Dündar Ünlü, AK Parti Odunpazarı ilçe Başkanı Volkan Doğan, MHP il Başkanı Kadir Bıyık, MHP Odunpazarı ilçe Başkanı Ali Rıza Kahveci, Saadet Partisi il Başkanı Fesih Bingöl, BBP Odunpazarı ilçe Başkanı Şaban Bozbal, BBP Tepebaşı ilçe başkanı Yasin Tepe, BBP Beylikova ilçe Başkanı Lütfi Bayraker, BBP Gençlik Kolları Başkanı Ali İhsan Destici, BBP Eski il Başkanları M.Ali Alptekin, Ahmet ulupınar, Esnaf Odaları Başkanı Ekrem Birsen, Büyükşehir belediyesi e meclis üyesi Akif Çizmelioğlu ile birlikte, BBP il ilçe yöneticileri Alperenler ve çok sayıda Eskişehirli katıldı. Programda şehit Muhsin Başkan ve tüm şehitlerimiz dualarla yad edildi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.