MHP'den TÜKODER'e ziyaret

Mhp il başkanı Kadir BIYIK,Tepebaşı ilçe başkanı Uğur YÜCESES,il başkan yardımcıları Yavuz YALÇIN ve Süleyman DOĞAN beraberliğinde TÜKODER'E ziyarette bulundular. Dernek başkanı Sülahi ÖZALP dernek faliyetleri ve çalışmaları ile ilgili bilgilendirmede bulundu

MHP'den TÜKODER'e ziyaret
21 Ocak 2017 Cumartesi 11:27

Tüketicilerin son yıllarda telefon dolandırıcılığı,bankalarda yaşanan mağduriyetler ve internet üzerinden yapılan alışverişlerde yaşanan sıkıntıları dile getirmiştir.Dernek başkanı ÖZALP tüketicilerin yaşadıkları sıkıntıların çözümü olarak bilinçli tüketici profili oluşturmak olduğunu siyasi partilerinde buna destek vermeleri gerektiğini dile getirdi.Konuşmasında MHP yönetiminin ziyaretlerinden dolayı memnun olduğunu ifade etmiştir.  İl başkanı Kadir BIYIK bizlerde birer tüketiciyiz ve tüketicilerin sorunları bizim sorunlarımızdır diyerek çözümü aşamasında her türlü çalışmanın içerisinde yer alacaklarını ve destek vereceklerini söylerek sivil toplum örgütlerinin öneminden bahsetti bu ziyaretlerinde devam edeceğini dile getirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.