Merhum hiciv ustası Rasim Köroğlu ölümünün 3. yılında anıldı

Merhum hiciv ustası Eskişehirli şair Rasim Köroğlu, ölümünün 3. yılında Eskişehir Şairler Derneği üyeleri, ailesi ve sevenleri tarafından anıldı.

Merhum hiciv ustası Rasim Köroğlu ölümünün 3. yılında anıldı
15 Kasım 2017 Çarşamba 14:53


Türk hiciv şiirinin güçlü ve son temsilcilerinden, aşıklık geleneğinin yeri doldurulamaz şairi, merhum Rasim Köroğlu adına Tepebaşı Belediyesi Batıkent Rasim Köroğlu Deneyimli Kafe’de düzenlenen programa; Rasim Köroğlu’nun ailesi, Prof. Dr. Halil Buttanrı, Prof. Dr. Müzeyyen Buttanrı, Prof. Dr. Tamilla Aliyeva, Eskişehir Şairler Derneği Onursal Başkanı İbrahim Sağır ve Muharrem Kubat katıldı. Programın sunumunu; şair Halil Gürkan yaptı. Eskişehir Şairler Derneği Başkanı Kenan Demirel açılış konuşmasında, merhum Hiciv ustası Eskişehirli şair Rasim Köroğlu’nun bıraktığı boşluğun doldurulamadığını ve katılım çokluğunun onun ne kadar sevildiğinin bir göstergesi olduğunu belirtti.
Konuşmanın ardından merhum hiciv ustası şair Rasim Köroğlu, sevdiği şiir ve türkülerle anıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.