Küçük Milet Meclisinde Anayasa Paketi ele alındı

Küçük Millet Meclisi'nin Şubat ayı toplantısında iki ayrı konu olarak Anayasa taslağı ve termik santraller ele alındı.

Küçük Milet Meclisinde Anayasa Paketi ele alındı
04 Şubat 2017 Cumartesi 18:54

Tepebaşı Belediyesine ait Özdilek Kültür ve Sanat Merkezi'nde Sevim Şahin’in yönettiği Küçük Millet Meclisi'nin bu ayki konukları; Eskişehir Baro Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Öztekin ile Türkiye Erozyonla Mücadele Vakfı(TEMA) İl Temsilcisi Ergun Mutlu, TEMA İstanbul gelen temsilcisi Özlem Katısöz oldu.
Her ayın ilk haftası gerçekleştirilen Küçük Millet Meclisi'nin ilk oturumunda, geçtiğimiz günlerde Türkiye Büyük Millet Meclisi toplantılarında kabul edilen Anayasa paketi değişikliği masaya yatırıldı. Baro Başkanı Rıza Öztekin, Anayasa paketinde değişikliğe uğrayan dokuz madde hakkında görüşlerini açıkladı.Küçük Millet Meclisi'nin ikinci gündemi ise Alpu ilçesi bölgesine yapılması planlanan termik santraller oldu. İstanbul TEMA vakfından davetli olarak Eskişehir’e gelen Özlem Katısöz, termik santraller ve çevre konusunda görüşlerini dile getirdi.Meclis toplantısı katılımcıların yönelttiği soruların cevaplandırılması ile son buldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.