KIRKA’YI KIRSALA BAĞLAYAN CADDE ASFALTLANDI

Seyitgazi Kırka’yı diğer mahallelere bağlayan, kaldırım taşıyla kaplı Cumhuriyet Caddesi, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından zemin iyileştirmesinden sonra asfaltlandı.

KIRKA’YI KIRSALA BAĞLAYAN CADDE ASFALTLANDI
16 Mayıs 2018 Çarşamba 14:15

     Türkiye’nin en büyük bor rezervinin çıkartıldığı Seyitgazi İlçesi Kırka’da, Büyükşehir Belediyesi kendi sorumluluk alanındaki yarısı kaldırım taşıyla kaplı Cumhuriyet Caddesi’nin zeminini düzelterek, tamamen yeniledi.

     Kırka’yı kırsal mahallelere bağlayan grup yolu olan 600 metrelik, değişken genişlikteki Cumhuriyet Caddesi’nin kaldırım taşları tamamen kaldırılarak, zemin iyileştirilmesi yapıldı. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekiplerinin çalışmalarını yakından izleyen Kırkalılar, yıllar sonra Cumhuriyet Caddesi’nin tamamen asfaltlanmasından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e teşekkür ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.