Kazım Kurt Es-Es maçını taraftarla izledi

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Eskişehir Atatürk Stadyumunda oynanan Eskişehirspor-İstanbulspor maçını, locada 15 Eskişehirsporlu ile beraber izledi.

Kazım Kurt Es-Es maçını taraftarla izledi
21 Ocak 2018 Pazar 14:28

Eskişehirspor’un her zaman yanında olan Başkan Kurt, İstanbulspor maçında farklı bir etkinlik yaparak maçı locada 15 kişi ile izleyeceğini açıklamış, sosyal medyadan bir kampanya başlatmıştı. Kampanyaya katılan yüzlerce kişi arasından kura ile seçilen 15 kişi Eskişehirspor-İstanbulspor maçını Kazım Kurt ile beraber locada izleme şansı yakaladı.

Maç öncesi locada Başkan Kurt ile buluşan Eskişehirspor taraftarları, maçı Başkan Kurt birlikte izledi. Maç öncesi, devre arası ve maç sonrasında taraftarlarla uzun uzun sohbet eden Başkan Kurt, maçın değerlendirmesini de taraftarla birlikte yaptı. Taraftarlar ile Kazım Kurt, bol bol hatıra fotoğrafları çektirmeyi de unutmadı. Başkan Kurt, bundan sonra içerdeki maçlarda bu uygulamanın devam edeceğini belirtti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.