Kadir Bıyık Sendikaları ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Kadir BIYIK ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Tepebaşı İlçe Başkanı Uğur YÜCESES ve Tepebaşı Belediye Meclis Üyesi Eyyüp Yılmaz ile birlikte Türk Kamusen'e bağlı Türk yerel hizmet sen Eskişehir,Bilecik,Sakarya Şube Başkanı Hasan Hüseyin UYGUN,Türk Tarım Orman Sen Şube Başkanı Hüsnü TUNCER, Türk Diyanet Sen Şube Başkanı Ergün ÇAKICIER ve Türk Büro Sen Temsilcilerini ziyaret etti.

Kadir Bıyık Sendikaları ziyaret etti
19 Ocak 2017 Perşembe 10:18

İstişaarelerde bulunulan ziyaretin sonunda yaptığı hizmelerden dolayı Milliyetçi Hareket Partisi Tepebaşı Belediye Meclis Üyesi Eyyüp YILMAZ'a plaket hediye edildi. Plaketin takdimini yapan İl Başkanı Kadir BIYIK Meclis Üyesi Eyyüp YILMAZ'a başarılı çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.