KADINLAR MASAL ŞATOSU ÖNÜNDE FORM TUTUYOR

Eskişehirli kadınlar, Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Sağlıklı Yaşam için güne sabah sporu ile başlıyoruz’ sloganıyla düzenlediği, Kentpark, Bilim Kültür ve Sanat Parkı ve Dede Korkut parklarındaki etkinlikle güne zinde başlıyorlar.

KADINLAR MASAL ŞATOSU ÖNÜNDE FORM TUTUYOR
16 Mayıs 2018 Çarşamba 14:42

    Sağlıklı bir yaşam için Eskişehirli kadınlara sporu sevdirmek ve spor alışkanlığı kazandırmak amacıyla Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığınca düzenlenen sabah sporu etkinliği büyük ilgi görüyor.

   Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı, Kentpark ve Dede Korkut Parkı’nda haftanın farklı günlerinde 09.30 ile 11.00 saatlerinde müzik eşliğinde, antrenörler tarafından gerçekleştirilen sabah sporunda kadınlar stres atarak formda kalıyorlar.

   Salı günü Dede Korkut Parkı, Çarşamba günü Kentpark ve Perşembe günleri ise Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı’nda Masal Şatosu önünde gerçekleştirilen sabah sporuna tüm Eskişehirli kadınlar katılabilir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.