İLETİŞİM KARAVANI HALKI DİNLEMEYE DEVAM EDİYOR

Odunpazarı Belediyesi, İletişim Karavanı vatandaşların sorunlarını dinlemek ve çözüm bulmak için mahalle mahalle gezmeye devam ediyor.

İLETİŞİM KARAVANI HALKI DİNLEMEYE DEVAM EDİYOR
18 Ekim 2017 Çarşamba 13:28

Odunpazarı Belediyesi İletişlim Karavanı ile Odunpazarlılarla bir araya geliyor. Odunpazarını mahalle mahalle gezen İletişim Karavanı, semt pazarlarında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Aynı zamanda gezici kütüphane olarak görev yapan İletişim Karavanı, vatandaşların sorunlarını dinleyip çözüme kavuşturuyor.

En son Emek Kapalı Pazar Alanı’nda vatandaşlarla bir araya gelen İletişim Karavanı, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

İletişim Karavanının iki haftalık programı ise şöyle:

İletişim Karavanı; 20 Ekim 2017 Cuma Günü 71 Evler Muhtarlık önünde, 21 Ekim 2017 Cumartesi Günü Yenikent Açık Pazar Alanında, 24 Ekim 2017 Salı Günü Emek Kapalı Pazar Alanında, 25 Ekim 2017 Çarşamba Günü Ihlamurkent Açık Pazar Alanında, 26 Ekim 2017 Perşembe Günü Erenköy Açık Pazar Alanında, 28 Ekim 2017 Cumartesi Günü ise 75. Yıl Kapalı Pazar Alanında olacak.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.