İftar sofrası Gümüşbel'de kuruldu

Seyitgazi Belediyesinin mahallelerdeki iftar programları yoğun katılım ile devam ediyor.

İftar sofrası Gümüşbel'de kuruldu
07 Haziran 2017 Çarşamba 10:08


 
Seyitgazi Belediyesi, mahalleleri iftar programında bir araya getirerek yardımlaşma, dayanışma, birlik ve beraberliğin daha da artmasına vesile oluyor.

Ramazan ayının ruhuna uygun bir şekilde toplumsal kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlenen  İftar buluşmaları  son olarak  Beykışla Mahallesi'nin de katılımı ile Gümüşbel Mahallesi'nde gerçekleşti.

Değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve paylaşmanın yoğun olarak yaşandığı iftarda, Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın tek tek iftar sofralarını gezerek vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Kalın mahalle sakinlerinin Ramazan-ı Şerif’ini tebrik ederek " Kardeşliğin, paylaşmanın, sevginin en üst seviyede yaşandığı Ramazan ayında bugün iftar soframızı Gümüşbel Mahallemizde kurduk. Burada bizimle olduğunuz için hepinizden Allah razı olsun. Yine bir ramazan günü sizlerle birlikte olmanın ve birlikte iftar açmanın mutluluğunu yaşıyoruz.  Daha nice iftar sofralarında bir ve beraber olmayı Allah bizlere nasip etsin."dedi.  
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.