Hobi Bahçesi kayıtları başlıyor

Odunpazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Hobi Bahçeleri için yeni dönem başvurularının başladığı bildirdi.

Hobi Bahçesi kayıtları başlıyor
09 Ocak 2018 Salı 14:32


Yapılan açıklamada, Gündoğdu Mahallesi Bahçesaray, Vadişehir Mahallesi Ihlamurvadi, Emek Mahallesi Türkmendağı ve Gönülbağı Hobi Bahçeleri için 10 Ocak 2018 Çarşamba Günü başlayacak başvuruların, 9 Şubat 2018 Cuma Günü sona ereceği belirtildi. Hobi bahçeleri için Odunpazarı ilçesi sınırları içerisinde ikamet eden emekli, engelli ve birinci derece şehit yakınlarının başvuruda bulunabileceğini kaydeden yetkililer, müracaatların Odunpazarı Belediyesi Halk Masası birimine yapılacağını söyledi.


BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER


Yapılan açıklamaya göre; emekli vatandaşlar için; nüfus cüzdanı fotokopisi, ikametgâh belgesi veya kişi üzerine kayıtlı fatura ve emekli cüzdanı fotokopisi, engelli vatandaşlar için; engelli kimlik kartı veya sağlık kurulu raporu, birinci derece şehit yakınları için; Emekli Sandığı serbest kartı veya şehit yakını kimlik belgesi talep ediliyor.


Belediye yetkilileri, hobi bahçelerinin yeni sahiplerinin başvurular sonunda Belediye Encümeni tarafından yapılacak olan kura çekimiyle belirleneceğini bildirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.