Han’da vatandaşlar iftarda buluşuyor

Han Belediyesi tarafından her gün farklı bir mahallede düzenlenen iftar programında vatandaşlar bir araya geliyor.

Han’da vatandaşlar iftarda buluşuyor
12 Haziran 2017 Pazartesi 10:09


Han Belediyesi tarafından Ramazan ayı münasebetiyle hergün ayrı bir mahallede iftar programı düzenleniyor. İftar programını farklı mahallelerden çok sayıda vatandaş katılıyor. Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı ise yapılan iftar programlarında vatandaşların sorunlarını dinliyor.

Ramazan ayının bereket ayı olduğuna dikkat çeken Erdal Şanlı, ilçede toplu iftar yapmanın kaynaşma ve birlik beraberlik adına önemli olduğunu söyledi.

İftar programlarına hergün farklı bir mahallede yaptıklarını belirten Şanlı, “Hergün farklı mahallelerde iftar yapıyoruz. Vatandaşlarımız ile bir araya gelip, onların sorunlarını dinliyoruz. İsteklerini soruyoruz. Bu aldığımız talepleri değerlendireceğiz. Bu ay bereket ayı. Muhtaç olan vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Bu ayda onların yüzlerinin gülmesi için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz” dedi.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.