Halk Oyunları Ekibi provalarını Hamamyolu Caddesi’ne taşıdı

Odunpazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Halk Oyunları Ekibi, 6 Mayıs 2018 Pazar Günü yapacakları gösteri öncesinde Hamamyolu Caddesi’nde prova yaptı.

Halk Oyunları Ekibi provalarını Hamamyolu Caddesi’ne taşıdı
16 Nisan 2018 Pazartesi 14:42

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un da katılığı prova gösterisine, çok sayıda Eskişehirli katıldı.

Odunpazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Halk Oyunları Ekibi, Oktay Şahin’in eğitmenliğinde çalışmalarına devam ediyor. 6 Mayıs 2018 Pazar Günü Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde Halk Dansları Gösterisi yapacak olan Halk Oyunları Ekibi, provasını Hamamyolu Caddesi’nde yaptı. 51 kişiden oluşan Halk Oyunları Ekibi, Eskişehir, İzmir ve Van yöresinden halk oyunları oynadı.

Provalara Eskişehirliler yoğun ilgi gösterirken, Hamamyolu Caddesi renkli görüntülere ev sahipliği yaptı. Eskişehirlilerin bir kısmı kendini müziğin ritmine kaptırırken, bir kısmı ise cep telefonları ile Halk Oyunları Ekibinin gösterisini görüntüledi. Halk Oyunları Ekibi’nin gösterisi Eskişehirliler büyük beğenisini kazandı.   

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.