ETO’DAN YENİ BAŞKANLARA TEBRİK ZİYARETİ

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, MÜSİAD ve TÜMSİAD’ın yeni seçilen şube başkanlarına ziyaretlerde bulundu.

ETO’DAN YENİ BAŞKANLARA TEBRİK ZİYARETİ
03 Şubat 2017 Cuma 10:58

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, şehrimizdeki iş dünyasının temsilcilerini ziyaret ederek, ekonomiye dair istişarede bulundu. ETO Başkanı Güler bu kapsamdaki ilk ziyaretini Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği  (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi’ne gerçekleştirdi. Ziyarette Güler, MÜSİAD Eskişehir Şubesi’ne başkan olarak yeni seçilen Ayhan Aslan’ı tebrik etti. Güler, Aslan’ın hem işadamı hem de ETO eski başkanı kimliği ile şehrimizin iş dünyasını yakından bildiğini dile getirdi. Eskişehir’in birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğunu belirten MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Ayhan Arslan ise, ETO’nun Fuar Kongre Merkezi ile hizmet binası projelerinin önemine değindi. 
ETO Başkanı Metin Güler’in diğer ziyareti ise Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Eskişehir Şubesi’ne oldu. Yeniden TÜMSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı olarak seçilen Ali Engiz’e başarılar dileyen ETO Başkanı Metin Güler, şehrin geleceği için tüm sivil toplum kuruluşları ile işbirliği yapmaya hazır olduklarının altını çizdi. Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Eskişehir Şubesi Başkanı Ali Engiz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.