ES ÇOCUK EVİNDE YERLİ MALI SERGİSİ

Büyükşehir Belediyesi Es Çocuk Evi’nde eğitim gören minikler, veliler ve Büyükşehir Belediyesi yetkililerinin katılımıyla yerli malı sergisi açıldı.

ES ÇOCUK EVİNDE YERLİ MALI SERGİSİ
16 Aralık 2017 Cumartesi 16:36



         Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin Avrupa Birliği projeleri kapsamında bir sosyal sorumluluk projesi olarak kurduğu Es Çocuk Evi’nde eğitim gören 3-6 yaş grubu öğrenciler, Yerli Malı Haftası kapsamında hazırladıkları Eskişehir’in meşhur yemeklerini 24 ayrı ilden gelen yerli ürünlerle birlikte sergiledi.
        Yerli Ürün Sergisi öncesi öğrenciler Yerli Malı Haftası konulu küçük bir gösteri düzenledi. Velilerin de katılım sağladığı gösteriden önce Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hale Kargin Kaynak yaptığı konuşmada öğrenciler ve velilere sağladıkları katılım ve getirdikleri yerli ürünler için teşekkür etti. Belediye Bürokratları ile birlikte kurdele kesen çocuklar, velileriyle Eskişehir dâhil 24 ayrı ilin yerli ürünlerini tattı.
        Es Çocuk Evi yetkilileri yerli ürünlerin, Avrupa Birliği Erasmus+ programına entegre eTwining sitesi üzerinden işbirliği yapan 24 ayrı ilde eşzamanlı olarak sergilendiğini ifade ederek sağladığı imkân dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.