Çocuklar bayramlarını Odunpazarı'nda kutlayacak

Odunpazarı Belediyesi; aydınlık Türkiye’nin geleceği çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı şölen havasında geçirsin diye Odunpazarı Meydanı’nda bir dizi etkinlik düzenliyor.

Çocuklar bayramlarını Odunpazarı'nda kutlayacak
21 Nisan 2018 Cumartesi 13:29

Odunpazarı Belediyesi, her sene olduğu gibi 2018 yılında da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı şölen havasında kutlayacak.

23 Nisan 2018 Pazartesi Günü Odunpazarı Meydan'ında gerçekleşecek olan etkinliklerde; çocuk tiyatroları, şiirler, yüz boyama, sihirbaz ve jonglör gösterileri, şişme oyun parkı ile çocuklara özel konserler olacak. Etkinlikler saat 13:00'te başlarken, gün boyu devam edecek. Çocuklar için birçok sürprizin de yer alacağı etkinliklerle, çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutlayacak.

Odunpazarı Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları 23 Nisan Çocuk Korosu Konseri ile devam edecek. Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek olan konser, saat 20.00’de başlayacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.