BÜYÜKŞEHİR’İN 23 NİSAN COŞKUSU

Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Büyükşehir Belediyesi, Kentpark, Masal Şatosu, Hayvanat Bahçesi, Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi ve Eskişehir Kurtuluş Müzesi’nde çocuklara bayram coşkusunu yaşattı.

BÜYÜKŞEHİR’İN 23 NİSAN COŞKUSU
24 Nisan 2018 Salı 11:10

Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi ve Eskişehir Kurtuluş Müzesi’ne gelen miniklere ‘Çocuklar İçin Nutuk’ ve Türk Bayrağı hediye edildi. Çocukların Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün fikirlerini daha iyi anlamaları amacıyla dağıtılan kitap ve bayrak hediyesi çocukları ve ailelerini mutlu etti.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından Kentpark’ta düzenlenen at binme gösterisi çocuklar ve ebeveynleri tarafından heyecanla izlendi. Kentpark’taki hobi binişine gelen çocuklar arasından seçilen ve 23 Nisan Özel Gösteriye hazırlanan üç minik, eğitmenleri eşliğindeki gösterilerde izleyicilerden yoğun alkış aldı.

Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı’nda çocuklar için Büyükşehir Belediyesi Masal Şatosu’nda ve Hayvanat Bahçesi’nde iki ayrı gösteri gerçekleştirildi. Eti Sualtı Dünyası’nda Büyükşehir Belediyesi dalgıçları tarafından gerçekleştirilen su altındaki bayrak gösterisi ziyaretçiler tarafından ilgiyle izlendi. Çocukların hayallerini süsleyen Masal Şatosu’nda ise çocuklar çizgi film maskotlarıyla birlikte dans ederek şarkılar söyledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.