Beylikovalıların büyük buluşması coşkuyla gerçekleşti

Beylikova Belediyesi ve Beylikova ve Köyleri Sosyal Kültür Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen 1.Beylikovalılar Buluşması ve Anneler Günü etkinliği Beylikova , mahalleler , Eskisehir ve şehir dışından gelenlerle büyük bir katılım ve coşkuyla kutlandı.

Beylikovalıların büyük buluşması coşkuyla gerçekleşti
15 Mayıs 2018 Salı 10:30

Beylikovalılar Yürüyüşü ile başlayan etkinlik Açılış Töreni,günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, Beylikova şiirleri ve Beylikova Fen Lisesi öğrencilerinin folklor gösterisiyle devam etti. Resim Sanatçısı Zerrin Sezer in resim sergisi , merhum şair & yazar 
Rasim Köroğlu köşesi ve yöresel el işi sergi açılışı yapılarak , okullarda öğretmen & öğrenci buluşmaları gerceklestirildi ve Anı defteri imzalandı.
Programın öğleden sonraki bölümünde yerel müzisyen Erhan ve  Beylikova Nostalji Korosu konseriyle coşkulu ve eğlenceli bir Anneler günü  kutlaması yapılarak , yemek ikramına geçilmiştir.
Akşam bölümünde Eskişehir in  ve Türkiye nin  yakından tanıdığı Mithat Körler , Beylikovalı olan Pop müziğin sevilen ismi Semih ve Azra şarkıları ve sahne performansları ile yoğun bir katılımla konseri izleyen Beylikovalılara unutulmaz bir gün yaşatmıştır.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.