Belediye Başkanlarından Kazım Kurt’a ziyaret

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Bolu’nun, Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut ve Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl ile bir araya geldi.

Belediye Başkanlarından Kazım Kurt’a ziyaret
25 Ekim 2017 Çarşamba 14:13

Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarette, Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, Odunpazarı Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade etti. Başkan Kurt’un Odunpazarı’nı sosyal demokrat ve en iyi şekilde yönettiğini söyleyen Başkan Bulut, Başkan Kurt’u tebrik etti.

Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl ise Odunpazarı’nın Kazım Kurt yönetiminde başarılı projelere imza attığını ifade etti. Odunpazarı’nda yenilikçi bir anlayışın fark edildiğini sözlerine ekleyen Başkan İnegöl, Başkan Kurt’a çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan İnegöl ve Bulut’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kurt, her iki ilçenin de projelerini yakından izlediğini söyledi. Başkan Kurt ayrıca her iki belediye başkanına Odunpazarı Belediyesi olarak her zaman destek olacaklarını ifade etti.

Ziyaret sonunda Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, Başkan Kurt’a verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi verdi.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.