Başkan Kurt, projeleri anlattı

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt demokratik kitle örgütleri, meslek odalarının yöneticileri ve komşu belediyelerin başkanları ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Başkan Kurt, projeleri anlattı
03 Mart 2017 Cuma 16:51

Başka Kurt son olarak Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, Elektik Mühendisleri Odası (EMO) Eskişehir Şube Başkanı Hakan Tuna ve Alpu Sarıkavaklılar Derneği Gençlik Kolları Başkanı Sadık Ergölen ile makamında bir araya geldi. 
Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı ile bir araya gelen Başkan Kurt, Kazancı ile bir süre sohbet etti. Odunpazarı Belediyesi’nin yaptığı çalışmaları anlatan Başkan Kurt, Kazıcı’ya çalışmalarında başarılar diledi. Odunpazarı Belediyersi’nin Eskişehir ve Odunpazarlılar için kaliteli çalışmalar yaptığını belirten Vedat Kazıcı Başkan Kurt’a çalışmalarında başarılar diledi.  Başkan Kurt’u makamında ziyaret eden isimlerden biri de EMO Eskişehir Şube Başkanı Hakan Tuna oldu. Tuna’ya Küçük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesini anlatan Başkan Kurt, Sanayi Sitesi’nde mülk sahipleri anlaşarak bu projeyi hayata geçireceklerini kaydetti.  Odunpazarı Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade eden Hakan Tuna, Başkan Kurt’a çalışmalarında başarılar diledi.
Başkan Kurt son olarak Alpu Sarıkavaklılar Derneği Gençlik Kolları Başkanı Sadık Ergölen  ile bir araya geldi. Odunpazarı Belediyesi’nin geleceğin teminatı olan gençlere her zaman destek olduğunu dile getiren Başkan Kurt, bu nedenle de Odunpazarı Bölgesi’nde 2 adet Gençlik Merkezi açtıklarını kaydetti. Başkan Kurt’a gençlere verdiği destek nedeniyle teşekkür eden Sadık Ergölen, “Odunpazarı Belediyesi hem gençlere hem de hemşehri derneklerine her zaman destek oldu. Alpu Sarıkavaklılar Derneği olarak Kazım Kurt’a teşekkür ediyoruz” dedi.
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.