BAŞKAN BÜYÜKERŞEN’E TEŞEKKÜR PLAKETİ

Süs Bitkileri Üreticileri Alt Birliği Başkanı Ahmet Dündar ve Başkan Danışmanı Fatih Erikli, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret ederek, kent merkezindeki başarılı peyzaj çalışmaları ve tematik parklardan dolayı teşekkür etti.

BAŞKAN BÜYÜKERŞEN’E TEŞEKKÜR PLAKETİ
11 Ekim 2017 Çarşamba 11:09

Eskişehir’de hayata geçirilen Kentpark ve Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı gibi büyük tematik parkların yanı sıra kent merkezindeki başarılı yeşillendirme çalışmaları ile vatandaşların takdirini kazanan Büyükşehir Belediyesi’ne bir teşekkür de Süs Bitkileri Üreticileri Alt Birliği’nden geldi. Başkan Büyükerşen’i makamında ziyaret eden Birlik Başkanı Ahmet Dündar “Özellikle büyük şehirlerde peyzaj çalışmalarında ithal türler kullanarak yüksek meblağlar harcayan belediyelerimiz varken, Eskişehir Büyükşehir Belediyemizin özellikle kendi seralarında ve fidanlığında yetiştirdiği bitkiler ile şehre kazandırmasını takdir ediyoruz. Şehirdeki cadde ve bulvarlar bu seralar sayesinde her mevsim farklı, canlı ve güzel görünümlü çiçekler ile donatılıyor. Sayın Başkanımız Yılmaz Büyükerşen’e hem Eskişehir’e kattığı güzellikler hem de yerli süs bitkileri üreticilerine ve yerli üretime verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz” diyerek plaket takdim etti.

      Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Büyükerşen Eskişehir’in daha da yeşil olması için çalışmalara devam edeceklerini ifade etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.