BAŞKAN ATAÇ ŞARHÖYÜKLÜLER İLE BULUŞTU

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehirli vatandaşları evlerinde ziyaret etmeye devam ediyor.

BAŞKAN ATAÇ ŞARHÖYÜKLÜLER İLE BULUŞTU
01 Şubat 2018 Perşembe 12:36



Başkan Ataç son olarak Şarhöyük Mahallesi'nde ikamet eden Gülcan Tekir’in evinde mahalleliler ile bir araya geldi. Kadınların daveti üzerine ev toplantısına katılan Başkan Ataç, mahalle sakinleri ile sohbet ederek talepleri de dinledi.


Tepebaşı Belediyesi’nin kadınlara yönelik yürüttüğü proje ve hizmetler hakkında mahallelilere bilgiler veren Başkan Ataç, “Her yerde söylüyorum, biz hizmetlerimizin odağında kadınlarımıza ve çocuklarımıza yer veriyoruz. Kadınlarımız hizmet alıp mutlu olunca, toplum da zaten mutlu oluyor. Çocuklarımız ise bizim geleceğimiz. Çocuklarımızı sokaklardan, kötü alışkanlıklardan, suç unsurlarından uzak tutmak adına her mahallemizde sayısız etkinlik ve eğitim çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Onların hem gelişimine hem de sağlıklı biçimde spor yapabilmelerine uygun bir ortam sunmak için gayretlerimiz devam edecek” ifadelerini kullandı.


Ziyaretten ötürü memnuniyet duyduklarını ifade eden Şarhöyüklü vatandaşlar dada Başkan Ataç'a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.